За нас„A Клас Инженеринг“ ЕООД е 100% дъщерно дружество, част от групата компании на „Металстрой - АМС“ ООД и е реализация на визията на собствениците за изграждане на многофункционални сгради от нов тип. Сгради, които създават добра жизнена среда, без компромиси към всеки от нейните съставни елементи.
Създадена през 2001-ва година, групата ‚Металстрой – АМС‘ (www.metalstroy-ams.com) има реализирани над 100 строителни обекта с най- различно предназначение в България и Европа. Компанията притежава лиценз от Камарата на строителите в България за строителство на обекти от 1ва категория, включително и на инфраструктурни обекти с най- висока сложност.
През 2015- та година Металстрой АМС спечели наградата „Сграда на годината 2015“ за изграждането на „Колодрум“ Пловдив (27000 кв.м. РЗП)- втората по големина многофункционална зала в България след ‚Арена Армеец“.

Компанията разполага с необходимия човешки, материален и финансов ресурс за реализация на големи проекти:

  • Над 70 служители на трудов договор- проектанти, строителни техници и работници, офис персонал
  • Изградена система за работа с доказани подизпълнители по всички части
  • Пълно техническо обезпечение от машини, оборудване и инструменти, както и собствена производствена база за строителни елементи в близост до София
  • Финансова обезпеченост с активи от над 2 млн. лева

„А Клас Инженеринг“ ЕООД се отличава с пряк контрол върху целия инвестиционен процес- от избора и закупуването на съответния имот през проектирането, строителството, узаконяването и продажбите на изградените площи. Такъв, независим от външни фактори подход, може да осигури краен продукт в планираните цена, качество и срок.

**НЯКОИ ОТ РЕАЛИЗИРАНИТЕ ПРОЕКТИ**


Колодрум Пловдив
za-nas-realizirani-proekti-01-1


Ресторант Блазе – София, Судентски град
za-nas-realizirani-proekti-02-1


DECATHLON Витоша, София, Околовръстен път
za-nas-realizirani-proekti-03-1


Тенис Комплекс Малееви София
za-nas-realizirani-proekti-04-1


DF Immobilien Драгоман
za-nas-realizirani-proekti-05-1


Aвтодиагностичен търговски център Нитех София, кв. Дружба
za-nas-realizirani-proekti-06-1


Baucentrum София, Цариградско шосе
za-nas-realizirani-proekti-07-1